Bona Pasqua a tots!!!
Us deixo unes fotos de les mones de Pasqua que hem fet a casa pel tres fillos que tenim.
Espero que vosaltres també disfruteu d'un dia com avui i que us animeu a fer les vostres pròpies mones, si encara no ho heu fet. Ànims!
Recordeu que teniu la recepta aquí.
Bon profit!!!
Hola Xavi!Seguint la teva recepta de la mona, he fet un pastís d'aniversari la mar de bo i bonic! Et volia preguntar vàries coses per millorar-lo en una propera vegada:
ResponElimina1.- Quan faig la crema de rovell, em van quedar uns petits grumolls. Com es poden evitar? vaig estendre aquesta massa al marbre i la vaig guardar a la nevera estesa. No calia oi? Per escampar-la uniformement pels laterals, hi ha cap truco?
2.- Com escampar els fideus de xocolata pels laterals del pastís en forma d'onada?
3.- Quan vaig tirar el licor a la tortada, quina quantita en tires? crec que vaig fer curt. . . .
Moltes gràcies, i seguiré mirant el teu blog ;)
Montserrat
Gràcies per confiar en les meves receptes i perdona el retard en la resposta:
EliminaCrema de rovell
o En principi no deixar de remenar i fer-ho a foc molt lent.
o Passa la maizena per un sedàs o un colador.
o Quan la guardis a la nevera posa-hi un film a sobra enganxat a la crema per que no faci crosta al refredar-se.
o Agafa el pastis amb una ma, per sota, pots fer un servir la base de un motllo per ajudar-te o un cartró a la mida i amb una espàtula ves enganxant-la, després ja l’allisaràs. Finalment fes la part superior del pastis.
Fideus de xocolata:
• El sistema es el mateix que per posar la crema pels costats.
• Posa el fideus de xocolata en un plat, agafa un grapat amb la ma lliure i
aplica-l`hi als costats del pastis sense fer pressió i s’enganxen sols, la resta va caient sobre el plat.
El tema dels licors:
o Això va a gust, jo ho faig directament amb l’ampolla posant els dits al bec.