diumenge, 3 de febrer de 2013

Pastis de formatge amb fruita



Aquest és un dels pastissos més senzills de fer, amb només quatre ingredients i de manera molt simple podem aconseguir un resultat excel·lent. Podeu fer servir mató o qualsevol tipus de formatge fresc que us agradi.

Un cop fred, es pot servir sol, sense més acompanyament. També queda molt bo amb una mica de melmelada, codony, xocolata.

Però si us ve de gust, el podem acabar amb una cobertura de fruita fresca com us el presento avui.




Ingredients:

  • 500 gr. de formatge fresc
  • 3 ous
  • 8 cullerades soperes de sucre
  • 1 i 1/2 cullerada sopera de farina de blat (Maizena)


Preparació:

  • Preparem el forn a 100ºC.
  • Posem en un bol tots els ingredients, amb l'ajuda d' una batedora elèctrica ho barregem fins a aconseguir una crema ben fina. És qüestió d' un parell de minuts.
  • Aboquem la preparació en un motlle d' uns 20 cm, que li haurem folrat la base amb paper vegetal o d'alumini, i ho engreixem tot amb mantega.
  • L'enfornem i apugem la temperatura del forn a 200ªC.
  • Quan veiem que comença a daurar-se pels costats i que el centre ja no és líquid, ho podeu comprovar amb un escuradents, el traiem i el deixem refredar.
  • Un cop fred el desmotllem i el guardem a la nevera.



Presentació:

  • Fins aquí el pastís de formatge bàsic.
  • Ara, si voleu, podeu posar-hi fruita fresca, la que més us agradi o la que tingueu a casa en aquest moment. Jo he fet servir maduixots, papaia i fruits vermells.
  • I el toc final, li farem una bona capa de gelatina transparent. Per mi, la millor són uns sobres que compro als supermercats Lidl, són genials i, com podeu veure, el resultat és molt bo.



Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.