diumenge, 10 de febrer de 2013

Coca de llardons




Avui és diumenge de Carnestoltes i ho  volem celebrar amb una bona coca de llardons. Encara que dijous gras ja en vam menjar una, és tant fàcil i ràpid de fer que avui hem repetit. Aquí us en deixo la mostra. Visca el rei de Carnestoltes!!!



Ingredients:

  • 2 làmines de pasta de full
  • 100gr. de llardons
  • 1 ou
  • Pinyons
  • Sucre


Preparació:

  • Escalfeu el forn a 200ºC.
  • Triturem a la picadora els llardons, fins deixar-los ben fins.
  • Agafeu una de las làmines de pasta de full i, sobre el marbre enfarinat, estireu-la una mica amb el corró fins que tingui la mida de la safata del forn.
  • La posem a la safata sobre un paper vegetal de forn, hi escampem els llardons ben repartits. Punxem tota la coca amb una forquilla.
  • La cobrim amb l'altra làmina de pasta de full, que també haurem estirat, i amb la forquilla pressionem  tota la vora de la coca i també la punxem de manera que no ens pugi en accés. És més bona fineta i cruixent.
  • Pintem amb l'ou batut tota la superfície, escampem els pinyons i tornem a pintar, d'aquesta manera no es cremaran qua es coguin.
  • La cobrim amb  un bon grapat de sucre.
  • L'enfornem fins que sigui rossa.


Bon profit!!! 

Aquí podreu veure la nostra festa, el Ball del Camell i, a més, enguany he tornat a ballar-lo després de molts anys de no fer-ho. M'ha fet molta il·lusió. Gràcies Sandra.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.