Ingredients:
- Un paquet de plaques de lasanya
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1 pot gran de tomàquet sofregit
- 150 gr. de soja texturitzada
- 1/2 got de vi blanc sec
- beixamel
- formatge ratllat
Preparació:
- Primer posem la soja texturitzada a hidratar amb aigua calenta.
- Tallem la ceba i el alls, i els sofregim en un cassola amb una mica d'oli.
- Quan es comença a enrossir afegim el vi i ho deixem reduir. Incorporem el tomàquet i ho deixem al foc uns minuts.
- Ho passem en un pot i ho triturem amb el minipimer.
- Abans de tornar la salsa a la cassola, escorrem la soja sense pressionar i la saltegem amb una mica d'oli en la mateixa cassola, un minut serà suficient.
- Ara sí afegim la salsa i ho deixem al foc un parell de minuts.
- Rectifiquem de sal i pebre.
- Jo faig servir plaques precuinades que només necessiten uns minuts en remull i ja està. Amb la beixamel passa el mateix, si la feu vosaltres FANTÀSTIC, sinó podeu fer servir la que venen en tetrabricks ja preparada, també és una solució molt pràctica i ràpida.
- Muntem la lasanya: al fons d' una safata que pugui anar al forn posem una mica de beixamel i després anem intercalant plaques de pasta amb salsa, per acabar amb una capa de plaques i ho cobrim amb beixamel i formatge ratllat.
- Amb un bon gratinat ja la tenim acabada.
- Per donar-hi un toc més fresc m'agrada posar-hi per sobre cibulet i alfàbrega fresca picada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.