Ingredients:
- 200 gr de farina integral
- 100 gr de farina de garrofa
- 3 cullerades de postres de llevat en pols
- 3 ous
- 250 cl de llet d'ametlla (o avena)
- 8 cullerades d'oli d'oliva
- 16 dàtils
- 50 gr de nous
- 50 gr de panses de Corint
- 1 cullerada de cafè de canyella
Preparació:
- Escalfem el forn a 185 graus
- Posem les panses i els dàtils en remull.
- Barregem en un recipient les farines, el llevat i la canyella
- En un altre bol es barregen amb unes varetes els ous, la llet i l'oli
- Ajuntem les dues barreges en el primer bol
- Cal escórrer els dàtil i les panses, i picar-ho tot ben fi amb una picadora elèctrica
- Tirem la picada a la barreja
- Afegim les nous picades a trossos grossos.
- Posem tota la barreja en un motlle untat amb mantega i ho enfornem uns 35 minuts. Jo faig servir un motlle tipus plum cake.
- Ho anem vigilant i quan ja està els deixem refredar una mica i el desemmotllem.
- Podeu gaudir amb un bon cafè i un troç de pastís.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.