diumenge, 11 de gener de 2015

Taronja amb mel, iogurt i fruits secs

Un postre molt simple també pot ser un bon esmorzar. Podem aprofitar que ara tenim les millors taronges de la temporada. Les meves són de collita pròpia, tot un luxe.

Ingredients:
  • 4 taronges 
  • 4 cullerades de mel
  • 2 iogurts del tipus grec
  • Fruits secs (nous i panses)
Preparació:
  • Pelem les taronges de manera que ens quedin ben netes sense gens de pell blanca.
  • Les tallem a rodanxes ben fines i les deixem a macerar en un plat amb la mel per sobre una estona.
  • Per muntar el plat posem la taronja amb tot el suc que ha deixat de la maceració, una bona cullerada de iogurt a sobre i ho acabem amb els fruits secs una mica picats.
Presentació:
  • Podem fer servir els fruits que més ens agradin: ametlles laminades, avellanes o figues.
  • Jo avui ho he presentat en un bol, però en un plat de postre també queda molt bé.
I bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.