Sembla que aquest any la tardor i el fred no volen arribar, de moment seguirem fent bones amanides que es el que ve més de gust. Així, mentre encara no podem fer bons guisats per escalfar el cos del fred del hivern, aprofitem el que la tardor ens ofereix: magranes, pomes, pinyons, mandarines...Ingredients:
- Fulles d'enciam (trocadero, fulla de roure, etc.)
- Fulles de ruca
- Remolatxa crua
- Col llombarda
- Poma Royal gala
- Magrana
- Panses i pinyons
- Formatge parmesà
- Per a la vinagreta:
- El suc d'una mandarina
- Oli d'oliva
- Una cullerada de mostassa (tipus antiga)
- Vinagre de Mòdena
- Sal i pebre
- En un vol preparem la vinagreta barrejant tos els ingredients.
- Tallem la poma, amb pell i sense llavors, en làmines fines. Poseu-hi una mica de suc de llimona perquè no es posi lletja.
- Pelem la remolatxa i també la fem en làmines fines. Jo m'ajudo d' un pelador de patates.
- Tallem ben fina la col llombarda en juliana.
- En un plat posem les fulles d'enciam i de ruca ben netes, a sobre hi repartim la poma, la remolatxa, la col, els grans de magrana, el pinyons i les panses.
- Ho amanim generosament amb la vinagreta, en el moment de servir.
- No te gaire secret, nomes posar-se a gaudir i prou. Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.