diumenge, 19 d’octubre de 2014

Batuts de remolatxa

Aquí tenim una beguda sana i refrescant, molt rica en antioxidants, vitamines i depurativa. 
Es genial per començar el dia o per prendre mentre esperem el dinar. Us en presento dos variants; només són idees perquè  vosaltres també creeu els vostres batuts, amb els ingredients que mes us agradin.

Jo faig servir la remolatxa crua, però també el podeu fer amb remolatxes cuites. Per la resta d'ingredients sempre utilitzo aquelles peces de fruita que tenen un cop.

Les quantitats són orientatives per a un parell de gots. Aquí els teniu:

1a recepta
Batut amb pera i meló
Ingredients:
  • 2 remolatxes
  • 1 pera
  • 1 tall de melo
  • 1/2 cullerada de postre de gingebre molt
  • 1 got d'aigua freda
Preparació:
  • En un pot posem les remolatxes, la pera i el meló (tot pelat i tallat a trossos).
  • Afegim el got d'aigua freda i el gingebre molt i ho triturem tot fins que tenim un batut sense trossos.

2a Recepta
Ingredients:

  • 2 remolatxes
  • 1 poma
  • 1 tros de fonoll fresc 
  • 1 got de llet d'ametlla
  • Batut amb poma i fonoll

Preparació:
  • En un pot posem la poma i les remolatxes pelades, tot tallat a trossos junt amb el tros de fonoll fresc.
  • Afegim el got de llet d'ametlles, ho triturem fins que tenim un batut ben fi.





Presentació:
  • Ho podem servir al moment amb uns glaçons o deixar-ho refredar a la nevera.
I bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.