diumenge, 22 de juny de 2014

Per Sant Joan: Coca de cabell d' àngel

Demà tenim revetlla de Sant Joan i, si us ve de gust,  podeu fer una coca vosaltres mateixos d'una manera molt senzilla i ràpida. Aquí teniu la recepta. Aquesta va farcida de cabell d'àngel però també podeu fer-la de llardons, la recepta aquí.
Va, animeu-vos!!!!

Ingredients:
  • Dues làmines de pasta de full
  • Cabell d'àngel (jo el compro al Mercadona)
  • Ametlla laminada
  • Cireres confitades
  • Sucre
  • 1 ou

 Preparació:
  • El primer és escalfar el forn a 200ºC. Hi posem un full de paper vegetal a la safata on farem la coca.
  • Seguidament agafem una de les làmines de pasta de full i, amb l'ajuda d'un corró de fusta, l'estirem fins que tingui la mida de la safata.
  • Un cop ja la tenim estirada i a la safata, la punxem tota amb una forquilla perquè no volem que ens pugi en excés.
  • Escampem el cabell d'àngel per tota la superfície i cobrim amb l'altra làmina de pasta de full, que també haurem estirat.
  • Pressionem tota la bora de la coca amb la forquilla de manera que, al coure el farcit, no es perdi, i punxem també la làmina de dalt amb la forquilla. D'aquesta manera sortirà l'aire i ens quedarà fineta i cruixent.
  • Posem les cireres partides per la meitat, pressionant una mica i d'una manera ordenada, que així ens quedarà més maca.
  • Pintem tota la superfície de la coca amb l'ou batut, hi escapem l'ametlla laminada per sobre i la tornem a pintar amb ou.
  • Per acabar poseu-hi força sucre per sobre, i ja la podem enfornar.
  • Al cap d'uns 15 o 20 minuts, quan estigui ben rossa, ja la podeu treure i deixar refredar.

    Presentació:
  • Per descomptat, amb un bon cava i bona companyia.
    Ahh!! I música per ballar, que és revetlla.

    Bon profit!!!








      Cap comentari:

      Publica un comentari a l'entrada

      Deixa el teu comentaria aqui:
      Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.