divendres, 29 de novembre de 2013

Milanesas a la napolitana



Em fa molta il·lusió poder compartir aquesta recepta amb tots els que aneu seguint i visitant Ballant a la cuina.

Ja  sabeu la meva afició a cuinar receptes d'altres cultures, tinc predilecció per les cuines de l'altre costat del mediterrani, sempre tant a prop i tan allunyades alhora. Sovint hem viatjat, sempre a la cunia, és clar, a l'Àsia.

Aquesta vegada, però, ens n'anem a l'Argentina. Allà tenen  molta predilecció per la carn de vedella o de xai i, encara que el seu nom enganyi, si ho fusionem amb la cuina italiana, tenim aquestes Milanesas a la napolitana.

Us deixo el link de la wikipedia, on s'explica molt bé la història d'aquesta recepta.
La recepta és de la Blanca, una companya de feina nascuda a l'Argentina, i que les fa boníssimes. Moltes Gràcies!!!

Ingredients:
  • Filets de vedella per arrebossar
  • Ou 
  • Pa ratllat
  • Oli d'oliva
  • Pebrot vermell escalivat
  • Ceba 
  • Tomaquet
  • Pernil dolç
  • Formatge (el que mes us agradi)
  • Sal i pebre

Preparació:
  • Salpebrem la carn i la passem per ou i pa ratllat. La fregim en una paella amb oli d'oliva. No cal que quedi gaire feta, hem de tenir en compte que després la passarem pel forn i no volem que quedi seca.
  • Posem els trossos en una safata per anar al forn.
  • Mentrestant, anem preparant un bon sofregit amb la ceba i el tomàquet i en posem una bona cullerada damunt de cada peça.
  • A sobre del tomàquet, un tros de pernil dolç, un tros de formatge i unes tires de pebrot escalivat.
  • Ho posem uns 10 minuts al forn, per dalt i per baix, i llest.
Presentació:
  • Una bona amanida cerc que és el millor acompanyament.
  • La recepta té moltes variants. Hi queda molt bé un tros de béicon a sobre del formatge, tomàquet natural a rodantxes i orenga, etc.
  • Us he de dir que en entrepà es una delícia. Proveu-ho i ja em direu què us sembla.
Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.