diumenge, 15 de desembre de 2013

Bandes de pasta de full amb figues i mel i mató



He aprofitat les últimes figues que han arribat de l'hort per fer aquestes senzilles postres, ideals per acompanyar un cafè després de dinar d'un diumenge fred hivern.

És així de fàcil:

Ingredients:
  • Pasta de full (fresca o congelada)
  • 1 ou
  • Mató
  • Mel
  • Figues
  • Festucs o qualsevol altre fruit sec



Preparació:
  • Tallem la pasta de full en tires d'uns 10 cm d'ample, les posem en una safata per anar al forn i les pintem amb l'ou deixatat.
  • Amb una forquilla, les punxem perquè no ens interessa que al coure's, ens pugin gaire.
  • Les posem a coure al forn fins que siguin ben rosses.
  • Mentrestant barregem el mató amb la mel i tallem les figues a rodanxes.
  • Quan la pasta de full sigui freda, hi posem una capa de mel i mató i a sobre les rodanxes de figues. 
  • Ho acabem amb uns festucs picats.
Presentació:
  • Podeu substituir les figues per la fruita que mes us agradi: pinya, kiwi, préssecs, etc.
  • Els festucs hi donen un sabor molt bo, però podeu fer servir ametlles o avellanes.
  • Les presentem senceres a taula, després les tallem a petits trossets.
I bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.