divendres, 12 de juliol de 2013

Flors de carbassa o carabassó farcides de formatge i arrebossades


El que avui us proposo, més senzill, no pot ser.

La complicació, en tot cas, està en trobar la matèria prima: flor de carbassa. Jo tinc la sort que el Miguel ens en porta tots els anys per aquesta època! És un producte molt delicat  (és una flor) i té un sabor molt subtil; per això, el que faig és farcir-les amb formatge de manera que, arrebossades, queden cruixents per fora i amb el cor fos. També es poden menjar senzillament crues, en una amanida.









Ingredients:
  • flors de carbassa
  • formatges (fresc de cabra, mozzarella, maho, camembert, etc.)
  • oli d'oliva
  • pa ratllat
  • ou
  • sal


Preparació:
  • Com que és un producte molt delicat, simplement hem de netejar-les amb un drap net i tallar-los la tija.
  • Les obrim amb les mans i a dins els hi posem un tros de formatge, del que més ens agradi. Les tornem a tancar.
  • Les passem per ou batut i pa ratllat per arrebossar-les i les fregim en oli d'oliva ben calent.
  • Quan són rosses les hi treiem i les deixem escórrer sobre un paper de cuina. Finalment, les salem al gust i ja es poden servir. 
Presentació:
 
  • És millor menjar-les calentes perquè el formatge es fongui al queixalar-les.
  • Si voleu, podeu provar a fer-les en amanida, però sense fregir. Nomes cal trossejar-les i afegir-les a una amanida d'enciam, tomàquet, etc. Boníssim!!
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.