dimecres, 24 de juliol de 2013

Amanida de tomàquet

Heu vist el goig que fa aquesta amanida? És espectacular.
Sí ja sé què em direu, que és un plat ben senzill de preparar. De fet, a casa, durant l'estiu, tots els àpats van acompanyats d' una amanida de tomàquet.
La recepta d'avui no és més que una excusa per compartir la collita de tomàquets de l'hort. Cada vegada tenim més varietats i cada una d' elles amb sabors i textures diferents: àcids, dolços, cruixents o melosos.
Bé, no us vull fer més enveja, aquí us deixo la meva proposta.

Ingredients:

  • Tomàquets (ben frescos i acabats de collir) 
  • Oli d'oliva verge
  • Una mica d'olivada
  • Sal i pebre
 
Preparació:
    • Rentem els tomàquets a raig d'aixeta.
    • Els tallem a trossos, si disposem de més d'un tipus els podem  fer diferents i això ens ajudarà en la presentació. 
    • En un bol barregem l'oli d'oliva verge, amb una cullerada de postres d' olivada. 
    • Muntem el plat posant els tomàquets trossos, els salpebrem i amanim amb l' olivada que hem preparat.













    Presentació:
    Això no té més secret que servir a taula i gaudir.
    És obligat sucar-hi pa al  suquet que hi queda al final, perquè encara és més bo que la pròpia amanida.

    Bon profit!!!
     



    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada

    Deixa el teu comentaria aqui:
    Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.