Al arribar a casa, vaig recordar que tenia un tros de carabassa a la nevera i bé, aquí teniu el resultat.
Ja em direu què us sembla.
Ingredients per a 4 persones:
- 3 bruixes (tocaran a 3 filets per cap)
- 1 tros de carabassa, 300 gr. aprox.
- 1/2 porro
- El suc de 2 taronges
- Oli d'oliva
- Una mica de farina
- Sal i pebre
Preparació:
- Piqueu el porro en juliana, peleu la carbassa i la feu a trossos.
- Poseu una olla al foc amb un raig d'oli d'oliva, hi aboquem les verdures i les deixem que es facin a foc lent, amb l'olla tapada. Remeneu de tant en tant, perquè no s'agafi.
- Mentrestant, agafeu els filets de peix, els salem i els enrotlleu. Des de la part més ampla a la més estreta i els tanquem punxant-los amb un escuradents.
- Passeu-los per farina, espolseu-los bé de manera que no n'agafin més de la necessària.
- Fregiu-los amb oli d'oliva, no cal que quedin rossos, només una mica fets. Poseu-los sobre paper absorbent perquè deixin l'accés d'oli.
- Quan la carabassa ja està feta, afegiu-hi el suc de loess taronges, al aixafar-la amb una forquilla s'ha de desfer, doneu-li unes voltes i retireu del foc.
- Tritureu amb la batedora elèctrica. Si us ha quedat massa espessa podeu afegir una mica d'aigua.
- Retireu els escuradents, i poseu els filets en una cassola, aboqueu-hi la salsa i, amb cura, remenem.
- Deixeu-ho uns cinc minuts al foc i ja podeu servir-les. Una mica de julivert picat sempre hi donarà un toc de color.
Aprofito per felicitar la mare, avui n'hem celebrat l'aniversari i ja en són 84. Li he fet un pastís, us en deixo un foto. Un altra dia us passo la recepta.
Moltes felicitats, mare!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.