dilluns, 12 de novembre de 2012

Filets de bruixa amb salsa de carbassa i taronja

Ahir dissabte a la peixateria  les bruixes estaven a molt bon preu, vaig pensar que valia la pena comprar-les i ja en parlaríem de com fer-les, aixo sí, vaig demanar que millor me les preparessin  en filets, no pas senceres.

Al arribar a casa, vaig recordar que tenia un tros de carabassa a la nevera i bé, aquí teniu el resultat.

Ja em direu què us sembla.


Ingredients per a 4 persones:
  • 3 bruixes (tocaran a 3 filets per cap)
  • 1 tros de carabassa, 300 gr. aprox.
  • 1/2 porro
  • El suc de 2 taronges
  • Oli d'oliva
  • Una mica de farina
  • Sal i pebre


Preparació:
  • Piqueu el porro en juliana, peleu la carbassa i la feu a trossos.
  • Poseu una olla al foc amb un raig d'oli d'oliva, hi aboquem les verdures i les deixem que es facin a foc lent, amb l'olla tapada. Remeneu de tant en tant, perquè no s'agafi.
  • Mentrestant, agafeu els filets de peix, els salem i els enrotlleu. Des de la part més ampla a la més estreta i els tanquem punxant-los amb un escuradents.
  • Passeu-los per farina, espolseu-los bé  de manera que no n'agafin més de la necessària.
  • Fregiu-los amb oli d'oliva, no cal que quedin rossos, només una mica fets. Poseu-los  sobre paper absorbent perquè deixin l'accés d'oli.
  • Quan la carabassa ja està feta, afegiu-hi el suc de loess taronges, al aixafar-la amb una forquilla s'ha de desfer, doneu-li unes voltes i retireu del foc. 
  • Tritureu amb la batedora elèctrica. Si us ha quedat massa espessa podeu afegir una mica d'aigua.
  • Retireu els escuradents, i poseu els filets en una cassola, aboqueu-hi la salsa i, amb cura, remenem. 
  • Deixeu-ho uns cinc minuts al foc i ja podeu servir-les. Una mica de julivert picat sempre hi donarà un toc de color.
Bon profit!!!

Aprofito per felicitar la mare, avui n'hem celebrat l'aniversari i ja en són 84. Li he fet un pastís, us en deixo un foto. Un altra dia us passo la recepta.

Moltes felicitats, mare!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.