dijous, 25 de gener de 2018

Púding de xia amb cacao


Ingredients:
  • 400 cl de llet d'ametlles o avellanes
  • 2 cullerades soperes de cacao pur
  • 5 cullerades soperes de xia
  • 1 cullerada de mel  
Preparació:
  • Barregem la llet d'ametlles amb el cacao i la mel.
  • Al ser cacao pur és possible que faci grumolls, li donem un cop de batedora i punt.
  • Afegim la xia, remenem i ho deixem a la nevera un parell d'hores. Ho podem anar remenant de tant en tant.
  • I un cop la xia ja està hidratada i espessa, ja ho podem servir








 








Presentació:
  • Jo avui proposo dues maneres:
    • Amb uns talls de plàtan i avellanes esmicolades.
    • Amb fruits vermells (gerds i nabius)
  • Però també podem posar:
    • Fruits secs
    • Grills de taronja
    • Cereals
    • I tot el que us agradi
Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.