dimarts, 2 de gener de 2018

Panacota de coco amb coulis de pinya

Ingredients:
Per a la panacota:
  • 500 cl de llet de coco
  • 80 g de sucre
  • 4 fulles de gelatina
Per al coulis:
  • La meitat d' una pinya natural
  • 1 cullerada sopera de sucre, o dues si us agrada més dolç
  • 2 cullerades soperes d'aigua
  • 2 cullerades soperes de rom, opcional

Preparació:
  • Posem les fulles de gelatina en aigua freda perquè es vagin hidratant.
  • Posem la llet de coco al foc amb el sucre, ha d' estar calenta però no ha de bullir.
  • Quan ja és calent ho retirem del foc i hi afegim les fulles de gelatina escorregudes.
  • Remenem bé i ens assegurem que la gelatina quedi ben dissolta.
  • Ho repartim en flameres individuals i ho posem a la nevera un mínim de 4 hores, però d' un dia per altre està millor.
  • Ara preparem el coulis. Pelem la pinya, li treiem el tronc del centre i la tallem en trossets petits.
  • Posem una paella al foc amb el sucre, l'aigua i la pinya. Quan comenci a bullir hi afegim, si volem, el rom. Ho deixem coure a foc lent fins que la pinya estigui ben estofada, però no desfeta, un 10 o 15 minuts.
  • Quan ja ho tenim, ho separem en dues meitats, una part la triturem i després la tornem a ajuntar. D'aquesta manera ens queda un coulis amb troços que és molt agradable.
Presentació:
  • Desemmotllem la panacota i ho acompanyem amb un parell de cullerades de coulis.
  • Un tros de llima li dona un toc àcid i tropical a la vegada.
Bon profit!!!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.