Per a la panacota:
- 500 cl de llet de coco
- 80 g de sucre
- 4 fulles de gelatina
- La meitat d' una pinya natural
- 1 cullerada sopera de sucre, o dues si us agrada més dolç
- 2 cullerades soperes d'aigua
- 2 cullerades soperes de rom, opcional
Preparació:
- Posem les fulles de gelatina en aigua freda perquè es vagin hidratant.
- Posem la llet de coco al foc amb el sucre, ha d' estar calenta però no ha de bullir.
- Quan ja és calent ho retirem del foc i hi afegim les fulles de gelatina escorregudes.
- Remenem bé i ens assegurem que la gelatina quedi ben dissolta.
- Ho repartim en flameres individuals i ho posem a la nevera un mínim de 4 hores, però d' un dia per altre està millor.
- Ara preparem el coulis. Pelem la pinya, li treiem el tronc del centre i la tallem en trossets petits.
- Posem una paella al foc amb el sucre, l'aigua i la pinya. Quan comenci a bullir hi afegim, si volem, el rom. Ho deixem coure a foc lent fins que la pinya estigui ben estofada, però no desfeta, un 10 o 15 minuts.
- Quan ja ho tenim, ho separem en dues meitats, una part la triturem i després la tornem a ajuntar. D'aquesta manera ens queda un coulis amb troços que és molt agradable.
- Desemmotllem la panacota i ho acompanyem amb un parell de cullerades de coulis.
- Un tros de llima li dona un toc àcid i tropical a la vegada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.