diumenge, 7 de juny del 2015

Batut de fruita

Fa molta calor!!! El que més necessitem és refrescar-nos, i un batut de fruites és una bona pensada. A més, és una molt bona manera d'aprofitar totes les fruites que ens queden massa madures, una mica lletges. Avui he fet servir les que veieu a la foto, però podeu fer-ho amb la fruita que més us agradi. Proveu-ho i sorpreneu-vos.

Ingredients:
  • Un tall de meló
  • Un tros de pinya
  • Un plàtan madur
  • 6-8 cireres
  • Una mica de llimona
  • Aigua fresca 
  • Una cullerada de mel 

Preparació:
  • En un bol poseu el meló i la pinya  a trossos, sense pell, les cireres sense os i el plàtan.
  • Afegiu-hi un raig de llimona i la cullerada de mel, o dues, com més us agradi.
  • Ho cobrim amb aigua fresca i amb el batedor elèctric ho triturem tot fins que ens quedi  ben fi.
  • Si ho deixem una estona a la nevera abans de servir, quedarà molt millor.
Presentació:
  • Un got amb gel i a gaudir-ne.
I bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.