diumenge, 31 de maig del 2015

Sopa freda de remolatxa



Fa uns dies que vaig fer aquesta sopa a casa i, pensant que no agradaria a tothom, va ser un èxit. Aquí us deixo la recepta per què aneu preparant-vos per a l’estiu i l’aneu convinant amb el gaspatxo de sempre.
 
Ingredients:

  • 1 remolatxa cuita 
  • 1/4 de col llombarda crua
  • 1 ceba petita
  • 1 cogombre 
  • 2 iogurts del tipus grec 
  • julivert i cebollí 
  • oli d'oliva
  • 1/2 llimona
  • sal i pebre
  • aigua freda


 Preparació:

  • Primer courem la remolatxa al forn, si la tenim crua. També es pot comprar ja cuita.
  • Un cop estigui feta i freda, la pelarem i ratllarem.
  • Tallarem la resta de  verdures, la col llombarda ben pima, la ceba tendra a trossos petits i el cogombre a dauets.
  • Ho barrejarem tot amb la remolatxa en un recipient.
  • Afegim els iogurts a les verdures tallades hi posem sal i pebre i u  raig de oli d'oliva.
  • Afegim aigua freda, just per cubrir-ho i ho remenem.
Presentació:
  • Quan ho servim, ben fret, ho acompanyem d’ou dur i amb el julivert i el cebollí.
 Bon profit!!!
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.