Ingredients:
- 1 seitan
- 2 cebes, millor si són morades
- 2 pomes golden
- 1 troç de carbassa
- 1 dotzena de castanyes cuites
- Oli d' oliva
- 3 cullerades soperes de salsa de soja
- 1 cullerada de mel
- 1 got de caldo de verdures
- Sal i pebre
- Sèsam
Preparació:
- Possem una cassola al foc amb oli d'oliva.
- Tallem el seitan a filets, els enrrossim una mica i els reservem.
- En el mateix oli i amb foc fort, enrossim també la carbassa que haurem tallat a daus. No cal que es faci del tot, el que ens interesa és que es torri una mica per fora.
- Tallem la ceba en juliana i quan ja hem tret la carbassa, ara ja amb el foc molt fluix, fem la ceba.
- Quan comenci a ser transparent, uns 5 minuts, hi aboquem la mel i la salsa de soja.
- Ho tapem i deixem que es faci 5 minuts més. En aquest moment afegim la poma tallada també a daus i la carbassa. Ho remenem i deixem que la poma es faci un parell de minuts amb la cassola tapada.
- Afegim el caldo de verdures que sigui necessari, no cal posar-lo tot.
- Passats uns minuts incoporem les castanyes cuites i pelades. Remenem i hi posem a sobre el seitan.
- Deixem qu es faci durant uns minuts amb la cassola tapada a foc suau.
- Emplatem i posem un polsim de sèsam a sobre del seitan.
I bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.