Un postre molt simple també pot ser un bon esmorzar. Podem aprofitar que ara tenim les millors taronges de la temporada. Les meves són de collita pròpia, tot un luxe.
Ingredients:
- 4 taronges
- 4 cullerades de mel
- 2 iogurts del tipus grec
- Fruits secs (nous i panses)
- Pelem les taronges de manera que ens quedin ben netes sense gens de pell blanca.
- Les tallem a rodanxes ben fines i les deixem a macerar en un plat amb la mel per sobre una estona.
- Per muntar el plat posem la taronja amb tot el suc que ha deixat de la maceració, una bona cullerada de iogurt a sobre i ho acabem amb els fruits secs una mica picats.
- Podem fer servir els fruits que més ens agradin: ametlles laminades, avellanes o figues.
- Jo avui ho he presentat en un bol, però en un plat de postre també queda molt bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.