Ingredients:
- Fulles d'enciam (trocadero, fulla de roure, etc.)
- Fulles de ruca
- Remolatxa crua
- Col llombarda
- Poma Royal gala
- Magrana
- Panses i pinyons
- Formatge parmesà
- Per a la vinagreta:
- El suc d'una mandarina
- Oli d'oliva
- Una cullerada de mostassa (tipus antiga)
- Vinagre de Mòdena
- Sal i pebre
- En un vol preparem la vinagreta barrejant tos els ingredients.
- Tallem la poma, amb pell i sense llavors, en làmines fines. Poseu-hi una mica de suc de llimona perquè no es posi lletja.
- Pelem la remolatxa i també la fem en làmines fines. Jo m'ajudo d' un pelador de patates.
- Tallem ben fina la col llombarda en juliana.
- En un plat posem les fulles d'enciam i de ruca ben netes, a sobre hi repartim la poma, la remolatxa, la col, els grans de magrana, el pinyons i les panses.
- Ho amanim generosament amb la vinagreta, en el moment de servir.
- No te gaire secret, nomes posar-se a gaudir i prou. Que vagi de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.