Després d'aquests dies amb uns àpats tant contundents, una amanida ens farà bé.
Lleugera, però alhora amb sabors i textures contrastats: la pera i les nous, l'àcid de les magranes i el toc del formatge blau.
Ingredients:
- variat de fulles d'enciam, ruca, canonges,etc.
- pera
- nous
- magrana
- formatge blau (o el que més us agradi)
- oli d'oliva
- vinagre
- sal i pebre
Preparació:
- Tallem la pera en quatre trossos sense pelar-la, i en treiem les llavors. Tot seguit la tallem a làmines.
- Posem en un plat les fulles del variat d'enciam, la pera, per sobre les fulles de ruca i les canonges.
- Ho acabem amb el formatge a trossos, els grans de magrana i les nous.
- Només ens queda amanir amb sal i pebre, vinagre i oli d'oliva.
- També podem fer una vinagreta barrejant en un bol una mica de suc de llimona una cullerada de mostassa i afegint-hi, finalment, l'oli d'oliva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.