He aprofitat les últimes figues que han arribat de l'hort per fer aquestes senzilles postres, ideals per acompanyar un cafè després de dinar d'un diumenge fred hivern.
És així de fàcil:
Ingredients:
- Pasta de full (fresca o congelada)
- 1 ou
- Mató
- Mel
- Figues
- Festucs o qualsevol altre fruit sec
Preparació:
- Tallem la pasta de full en tires d'uns 10 cm d'ample, les posem en una safata per anar al forn i les pintem amb l'ou deixatat.
- Amb una forquilla, les punxem perquè no ens interessa que al coure's, ens pugin gaire.
- Les posem a coure al forn fins que siguin ben rosses.
- Mentrestant barregem el mató amb la mel i tallem les figues a rodanxes.
- Quan la pasta de full sigui freda, hi posem una capa de mel i mató i a sobre les rodanxes de figues.
- Ho acabem amb uns festucs picats.
- Podeu substituir les figues per la fruita que mes us agradi: pinya, kiwi, préssecs, etc.
- Els festucs hi donen un sabor molt bo, però podeu fer servir ametlles o avellanes.
- Les presentem senceres a taula, després les tallem a petits trossets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.