Ahir vam celebrar l'aniversari d' una bona amiga. Va ser un sopar a la fresca, bones gambes de Palamós, llagostins de Sant Carles i el més important, amb bona companyia. Jo em vaig oferir a fer el pastís d'aniversari. Us en deixo unes fotografies, va quedar xulíssim.
Si us animeu, el més important és fer una bona base, és la mateixa que faig
servir per les mones de Pasqua, aquí trobareu la recepta; la resta són ganes i
imaginació. Jo he fet servir nata i gerds, amb unes fulles de menta per donar
un toc fresc i de color.
Els que encara esteu de vacances, desfruiteu-les i aprofiteu per cuinar
molt. Pels que ja treballeu, ànims.
Que buena pinta tiene este pastel, lástima no haberlo probado.xavi me encantan tus recetas , probare a hacer alguna y ya te diré.y como no cocinare con música de fondo y de vez en cuando sin darme cuenta se me irán los pies.
ResponEliminaMari
Mari,no dejes de cocinar ni de bailar.
EliminaMuchas gracias por visitar mi pequeño rincon de recetas.