El que avui us proposo és una molt bona manera d' aprofitar les peces de
fruita que se'ns han quedat molt madures o, pel que sigui, tenen un cop i només
en podem aprofitar una part.
Es un berenar magnífic, a més, com podeu veure, és del tot natural i una manera diferent de pendre fruita. Jo us proposo aquesta combinació però també queda molt bé amb maduixes, pera o meló.
Es un berenar magnífic, a més, com podeu veure, és del tot natural i una manera diferent de pendre fruita. Jo us proposo aquesta combinació però també queda molt bé amb maduixes, pera o meló.
- 1 mango
- 1 plàtan
- 4 rodanxes de pinya natural
- 1 cullerada de mel
- 1 got de llet
- Una mica de suc de llimona
Preparació:
- Pelem el mango i el trossegem, fem el mateix amb el plàtan i la pinya.
- Ho triturem tot amb el batedor elèctric de manera que ens quedi un puré ben fi i hi afegim una mica de suc de llimona, ens ajudarà a potenciar els sabors de les fruites.
- Afegim la mel i el got de llet, si és freda molt millor.
- Tornem a batre uns segons i servim.
Presentació:
- Podem aprofitar uns trossos de fruita per adornar el got, i servim amb una palla.
I bon profit!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.