dissabte, 1 de juny del 2013

Batut de mango, pinya i platan



El que avui us proposo és una molt bona manera d' aprofitar les peces de fruita que se'ns han quedat molt madures o, pel que sigui, tenen un cop i només en podem aprofitar una part.
Es un berenar magnífic, a més, com podeu veure, és del tot natural i una manera diferent de pendre fruita. Jo us proposo aquesta combinació però també queda molt bé amb maduixes, pera o meló.

Ingredients:
  • 1 mango
  • 1 plàtan
  • 4 rodanxes de pinya natural
  • 1 cullerada de mel
  • 1 got de llet
  • Una mica de suc de llimona

Preparació:
  • Pelem el mango i el trossegem, fem el mateix amb el plàtan i la pinya.
  • Ho triturem tot amb el batedor elèctric de manera que ens quedi un puré ben fi i hi afegim una mica de suc de llimona, ens ajudarà a potenciar els sabors de les fruites.
  • Afegim la mel i el got de llet, si és freda molt millor.
  • Tornem a batre uns segons i servim.
Presentació:
  • Podem aprofitar uns trossos de fruita per adornar el got, i servim amb una palla.
 
I bon profit!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.