Avui és diumenge de Carnestoltes i ho volem celebrar amb una bona coca de llardons.
Encara que dijous gras ja en vam menjar una, és tant fàcil i ràpid de fer que
avui hem repetit. Aquí us en deixo la mostra. Visca el rei de Carnestoltes!!!
Ingredients:
- 2 làmines de pasta de full
- 100gr. de llardons
- 1 ou
- Pinyons
- Sucre
Preparació:
- Escalfeu el forn a 200ºC.
- Triturem a la picadora els llardons, fins deixar-los ben fins.
- Agafeu una de las làmines de pasta de full i, sobre el marbre enfarinat, estireu-la una mica amb el corró fins que tingui la mida de la safata del forn.
- La posem a la safata sobre un paper vegetal de forn, hi escampem els llardons ben repartits. Punxem tota la coca amb una forquilla.
- La cobrim amb l'altra làmina de pasta de full, que també haurem estirat, i amb la forquilla pressionem tota la vora de la coca i també la punxem de manera que no ens pugi en accés. És més bona fineta i cruixent.
- Pintem amb l'ou batut tota la superfície, escampem els pinyons i tornem a pintar, d'aquesta manera no es cremaran qua es coguin.
- La cobrim amb un bon grapat de sucre.
- L'enfornem fins que sigui rossa.
Bon profit!!!
Aquí podreu veure la nostra festa, el Ball del Camell i, a més, enguany he tornat a ballar-lo després de molts anys de no fer-ho. M'ha fet molta il·lusió. Gràcies Sandra.
Aquí podreu veure la nostra festa, el Ball del Camell i, a més, enguany he tornat a ballar-lo després de molts anys de no fer-ho. M'ha fet molta il·lusió. Gràcies Sandra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.