Ingredients:
- 400 cl de llet d'ametlles o avellanes
- 2 cullerades soperes de cacao pur
- 5 cullerades soperes de xia
- 1 cullerada de mel
- Barregem la llet d'ametlles amb el cacao i la mel.
- Al ser cacao pur és possible que faci grumolls, li donem un cop de batedora i punt.
- Afegim la xia, remenem i ho deixem a la nevera un parell d'hores. Ho podem anar remenant de tant en tant.
- I un cop la xia ja està hidratada i espessa, ja ho podem servir

Presentació:
- Jo avui proposo dues maneres:
- Amb uns talls de plàtan i avellanes esmicolades.
- Amb fruits vermells (gerds i nabius)
- Però també podem posar:
- Fruits secs
- Grills de taronja
- Cereals
- I tot el que us agradi
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.