dilluns, 15 de febrer del 2016

Milfulls de maduixes i nata

Fa uns dies que rondava per  la nevera un retall de pasta de full i abans que es posés lleig, vaig aprofitar per fer unes senzilles postres o un bon acompanyament pel cafè d' una tarda de diumenge, com preferiu.
És moooolt senzill.

Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full 
  • nata per muntar 
  • una cullerada de sucre
  • maduixots
Preparació:
  • Escalfem el forn a 200ºC
  • Tallem la pasta de full en rectangles de 10 a 12 cm per 5 cm
  • Els posem a la safata del forn i els enfornem fins que siguin ben daurats.
  • Un cop freds, els obrim per la meitat amb un ganivet de serra.
  • Muntem la nata i l'ensucrem al gust, recordeu que estigui ben freda perquè us quedi ben xula. I la possem en una mànega de pastisseria.
  • Rentem i tallem els maduixots en làmines finetes.
  • Omplim la pasta de full primer amb nata, una capa de maduixots i una altra de nata.
  • Cobrim amb la tapa de pasta de full i, si voleu, ensucrem amb sucre llustre.
  • Guardeu-ho a la nevera fins al moment de menjar
    Presentació:
    • Podeu substituir el sucre llustre per cacao en pols, una mica de xocolata calenta també li queda fantàstic.
    • Ahh!! i tingueu en compte que, si feu servir nata en esprai, heu de muntar i menjar a l' instant.

    Bon profit!!!

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada

    Deixa el teu comentaria aqui:
    Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.