divendres, 3 de gener de 2014

Amanida de pera, formatge, magrana i nous


Després d'aquests dies amb uns àpats tant contundents, una amanida ens farà bé.
Lleugera, però alhora amb sabors i textures contrastats: la pera i les nous, l'àcid de les magranes i el toc del formatge blau.

Ingredients:
  • variat de fulles d'enciam, ruca, canonges,etc.
  • pera
  • nous
  • magrana 
  • formatge blau (o el que més us agradi)
  • oli d'oliva
  • vinagre 
  • sal i pebre


 Preparació:
  • Tallem la pera en quatre trossos sense pelar-la, i en treiem les llavors. Tot seguit la tallem a làmines.
  • Posem en un plat les fulles del variat d'enciam, la pera, per sobre les fulles de ruca i les canonges.
  • Ho acabem amb el formatge a trossos, els grans de magrana i les nous.
  • Només ens queda amanir amb sal i pebre, vinagre i oli d'oliva.
  • També podem fer una vinagreta barrejant en un  bol una mica de suc de llimona una cullerada de mostassa i afegint-hi, finalment, l'oli d'oliva.
I bon profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.