Va, animeu-vos!!!!
Ingredients:
- Dues làmines de pasta de full
- Cabell d'àngel (jo el compro al Mercadona)
- Ametlla laminada
- Cireres confitades
- Sucre
- 1 ou
Preparació:
- El primer és escalfar el forn a 200ºC. Hi posem un full de paper vegetal a la safata on farem la coca.
- Seguidament agafem una de les làmines de pasta de full i, amb l'ajuda d'un corró de fusta, l'estirem fins que tingui la mida de la safata.
- Un cop ja la tenim estirada i a la safata, la punxem tota amb una forquilla perquè no volem que ens pugi en excés.
- Escampem el cabell d'àngel per tota la superfície i cobrim amb l'altra làmina de pasta de full, que també haurem estirat.
- Pressionem tota la bora de la coca amb la forquilla de manera que, al coure el farcit, no es perdi, i punxem també la làmina de dalt amb la forquilla. D'aquesta manera sortirà l'aire i ens quedarà fineta i cruixent.
- Posem les cireres partides per la meitat, pressionant una mica i d'una manera ordenada, que així ens quedarà més maca.
- Pintem tota la superfície de la coca amb l'ou batut, hi escapem l'ametlla laminada per sobre i la tornem a pintar amb ou.
- Per acabar poseu-hi força sucre per sobre, i ja la podem enfornar.
- Al cap d'uns 15 o 20 minuts, quan estigui ben rossa, ja la podeu treure i deixar refredar.
Presentació: - Per descomptat, amb un bon cava i bona companyia.
Ahh!! I música per ballar, que és revetlla.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentaria aqui:
Recorda a signar si comentes com a Anònim. Gràcies.