Aquí la teniu:
Ingredients:
- 1 lluç fresc a rodanxes
- 6 carxofes
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- un grapat de cloïsses
- mig got de vi blanc
- un got d'aigua
- una cullerada de postre de farina
- julivert picat
- oli d'oliva
- sal i pebre
- Tallem les fullem exteriors de la carxofa i la netegem aprofitant-ne el tronc el màxim.
- Les escaldem en aigua bullent uns 5 minuts i després deixem que escorrin tota l'aigua.
- Posem una cassola al foc amb oli d'oliva i quan sigui calent hi enrossim les carxofes.
- En el mateix oli hi fem la ceba i els alls ben picats fins que agafin color. Llavors, afegim la cullerada de farina i remenem bé un parell de minuts.
- Tirem-hi el vi blanc, deixem que redueixi l'alcohol. Hi posem les rodanxes de lluç i les carxofes. Cobrim amb el got d'aigua, no més. Penseu que el peix ja deixarà anar la seva pròpia aigua.
- Tapem la cassola i deixem que faci xup-xup uns 5 minuts, el temps just per afegir les cloïsses i deixar que s'obrin. Sempre amb la cassola tapada.
- Rectifiquem de sal i de pebre.
- Ja ho tenim, portem el plat a taula amb una mica de julivert picat per sobre.
he fet aquesta recepta avui. Molt senzilla de fer i molt gustosa. Gràcies
ResponEliminaGràcies Ramon, espero que segueixis cuinant les receptes que vaig fent.
EliminaFet!!!! molt i molt bó. Grácies per compartir
ResponElimina