tag:blogger.com,1999:blog-7361391887887226560.post6860215123834919563..comments2023-06-11T19:02:51.514+02:00Comments on Ballant a la cuina: Mones de Pasqua 2015Xavihttp://www.blogger.com/profile/16792262402187950240noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7361391887887226560.post-28412818871854400202016-03-29T10:05:44.198+02:002016-03-29T10:05:44.198+02:00Gràcies per confiar en les meves receptes i perdon...Gràcies per confiar en les meves receptes i perdona el retard en la resposta:<br />Crema de rovell<br />o En principi no deixar de remenar i fer-ho a foc molt lent.<br />o Passa la maizena per un sedàs o un colador.<br />o Quan la guardis a la nevera posa-hi un film a sobra enganxat a la crema per que no faci crosta al refredar-se. <br />o Agafa el pastis amb una ma, per sota, pots fer un servir la base de un motllo per ajudar-te o un cartró a la mida i amb una espàtula ves enganxant-la, després ja l’allisaràs. Finalment fes la part superior del pastis.<br />Fideus de xocolata:<br />• El sistema es el mateix que per posar la crema pels costats.<br />• Posa el fideus de xocolata en un plat, agafa un grapat amb la ma lliure i <br />aplica-l`hi als costats del pastis sense fer pressió i s’enganxen sols, la resta va caient sobre el plat.<br />El tema dels licors:<br />o Això va a gust, jo ho faig directament amb l’ampolla posant els dits al bec.<br />Xavihttps://www.blogger.com/profile/16792262402187950240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7361391887887226560.post-36129597811550645162016-03-17T10:42:41.841+01:002016-03-17T10:42:41.841+01:00Hola Xavi!Seguint la teva recepta de la mona, he f...Hola Xavi!Seguint la teva recepta de la mona, he fet un pastís d'aniversari la mar de bo i bonic! Et volia preguntar vàries coses per millorar-lo en una propera vegada:<br />1.- Quan faig la crema de rovell, em van quedar uns petits grumolls. Com es poden evitar? vaig estendre aquesta massa al marbre i la vaig guardar a la nevera estesa. No calia oi? Per escampar-la uniformement pels laterals, hi ha cap truco?<br />2.- Com escampar els fideus de xocolata pels laterals del pastís en forma d'onada?<br />3.- Quan vaig tirar el licor a la tortada, quina quantita en tires? crec que vaig fer curt. . . .<br />Moltes gràcies, i seguiré mirant el teu blog ;)<br /><br />MontserratAnonymousnoreply@blogger.com